Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 octombrie 2015

Dureri ale piciorului stang din cauza coloanei vertebrale?


Buna ziua, Ma numesc State Andrei ,sunt din Ploiesti si am 27 de ani. Acum cativa ani am inceput sa am dureri in zona genunchiului stang,dureri care coborau spre glezna iar dupa ceva timp fara sa stau jos urcau spre sold.Ulterior am observat ca piciorul stang,in special gamba este mai putin dezvoltata.Durerile incepand sa fie din ce in ce mai mari si mai dese,am fost sa intreb un medic din Ploiesti.Acesta nu m a convins cu raspunsul lui si am fost si am facut analize si in alte parti.In acelasi timp cu investigatiile legate de picior am facut si alte analize deoarece aveam si o problema de piele,afland ca sufar si de psoriazis.Toate aceste analize au durat aproximativ 2 luni , in 2 clinici particulare si cateva clinici de stat.Am facut analize la sange de mai multe ori,analize de circulatie a zangelui,ale sistemului nervos,radiografie la coloana.Dupa radiografia la coloana am aflat ca am o problema la ultimele cinci vertebre iar penultimele trei sunt tasate.Am fost trimis la operatie dar pentru ca nu am incredere in sistemul medical de stat si pentru ca sunt putin sceptic in legatura cu aceasta operatie am incercat sa aman cat mai mult momentul.O mare parte din probleme (dureri) s au rezolvat odata cu pierderea in greutate (aproximativ 15 kg).In ultima perioada,mai ales odata cu venirea perioadei mai reci durerile au reaparut nu numai la picior dar si la umarul stang.Vreau sa adaug ca durerea poate deveni atat de mare incat simt furnicaturi asemanatoare cu starea de amorteala iar daca nu port sosete durerea apare in maxim 5 min.. Va rog sa imi dati un sfat,sa imi spuneti daca pot veni sa fac analize poate ma ajutati sa scap de aceasta problema. Multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, analiza cea mai importanta de care aveti nevoie este RMN de coloana lombara. Dupa ce aveti rezultatul, va rugam sa ne recontactati. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor