Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 noiembrie 2015

Sunt însărcinată?


Buna ziua! Am și eu o intrebare : am avut un act sexual neprotejat cu prietenul meu pe data de 26 octombrie și a ejaculat în mine, pe data de 25 oct ar fi trebuit să îmi vină ciclul, dar de fiecare dată am o i tarziere de 9-10 zile așa ca mi-a venit pe 1 noiembrie. După actul sexual, la aproximativ o oră am luat o pastilă de Escapelle, tot pe 1 am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ. Pe 1 și 2 noiembrie am sângerat mai mult și în seara de 2 spre 3 mult mai puțin. Sangele a avut culoarea normala, iar astazi pe 3 am sangerat mai putin (am mai patit asta o data in trecut- sa ma tina 3 zile). E posibil să fiu însărcinată?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este putin probabil sa fiti insarcinata. Daca veti citi cu atentie prospectul medicamentului, veti afla ca poate provoca astfel de dereglari. Pentru a fi sigura, va recomandam un consult ginecologic in cadrul caruia se poate recolta o analiza de sange: Beta Hcg, care arata exact varsta sarcinii in cazul in care este instalata, sau apare ca fiind negativ, in cazul in care nu. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor