Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 noiembrie 2015

Adenom

Bunicul meu (86 de ani) a fost diagnosticat cu adenom de prostata in urma cu doi ani. A urmat tratament medicamentos, iar incepand de anul acesta este sondat permanent, intrucat nu mai putea urina. I se schimba sonda la 2 saptamani. Nu s-a efectuat biopsie, deoarece pacientul a refuzat, asadar nu se stie cu exactitate daca este de natura benigna sau este adenocarcinom. I s-a facut doar tuseu rectal, in urma caruia se banuieste ca este de natura maligna. Acum este internat in spital, urmand sa ii monteze doua stome direct in rinichi, intrucat nu mai poate urina nici prin sonda (se elimina doar cheaguri de sange). Intrebarea mea este daca embolizarea mai este valabila in aceasta situatie, sau se poate efectua doar in cazurile benigne? Va multumesc pentru sprijin.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, daca suspiciunea de malignitate se confirma, embolizarea nu mai este indicata. Ne pare rau, si mai ales pentru intarzierea raspunsului. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.