Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 noiembrie 2015

Cardiologie


Buna ziua ,as dori sa stiu cum pot sa ma internez la d-voastra la clinica sunt din jud Gorj si am ca diagnostic: Cardiopatie Hipertensiva,Anevrism septal Interatrial, Defect de sept,Hipertensiune Arteriala. Problema este ca nu am card de sanatate emis ,nu doreste nimeni sa ma interneze pentru schimbare de tratament si analize am casa de asigurari platita si daca lucrati cu CNAS


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara. Mai intai de toate, aveti nevoie de un consult cardiologic riguros cu ecografie de cord efectuata la un specialist in malformatii cardiace congenitale. Apoi, este necesara montarea unui holter pe 24 de ore si efectuarea unui doppler arterial si venos. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor