Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 noiembrie 2015

hernie de disc


Buna ziua,sotul meu in varsta de 47 de ani in urma unor dureri foarte puternice a fost supus unui examen RMN.Am fi interesati daca am putea sa va transmitem cd-ul examinarii pentru a ne spune daca ar putea fi internat in clinica dumneavoastra.mentionez ca este vorba despre modificari disco vertebrale tip modic 1 la nivelul L4-L5-S1 cu protuzie discala postero -laterala stanga la nivelul L4-L5 ce amprenteaza sacul duralfara conflict radicular.Hernie discala foraminala stanga la nivelul L5-S1 cu sechestru discalsubcentrimetric migrat inferior comprimand sacul dural cu important conflict radicular.astept raspunsul dumneavoastra.va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

una ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (office@drnechifor.ro), telefon contact: 0745 355 437
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

Pentru orice intrebari sau informatii, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon/e-mailul de mai jos.
In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor