Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 noiembrie 2015

Anevrism abdominal


Buna ziua, Am si eu o întrebare pentru dumneavoastră. Tatăl meu a murit din cauza unui anevrism abdominal nedepistat si netratat la timp. Va rog sa îmi spuneti dacă ar trebui sa-mi fac vreo investigatie deoarece am aflat ca aceasta boala se mosteneste. In caz formația, care ar fi aceasta. De asemenea, tatăl meu a avut si varice si ulcer varicos, pe care le am si eu deja, deși am 31 de ani. De aceea as vrea sa știu dacă îl mosteneste si in ceea ce privește anevrismul. Aștepta cu interes răspunsul Dvs. O zi buna, Mihaela Dragomir


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, puteti incepe cu o ecografie abdominala, iar daca se ridica suspiciuni, sa continuati cu un CT sau RMN abdominal. De asemenea, aveti nevoie de monitorizare cardiologica periodica. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor