Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 noiembrie 2015

Persoana in varsta de 62 ani, cu diagnostic prin DOPPLER arterial membru inferior drept ; ocluzie aterotrombotica la 10 mm de emergenta din AFC , cu reumlere in treimea distala a AFS prin colaterale.


Ce tip de interventie chirurgicala este necesara si cat de urgent trebuie efectuata . Doresc colaborare cu clinica ARES. Ce investigatii in afara clinicii ARES necesita a fi efectuate.. Un eventual cost aproximativ al interventiei.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a sti daca intr-adevar se recomanda metoda chirurgicala clasica de tratament, sau daca se poate aplica si maniera minim-invaziva de dezobstructie (angiografica) de dilatare cu balon sau stent, veti avea nevoie sa efectuati o procedura de angiografie. Veti fi contactat de cat de repede posibil pentru lamuririle necesare. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor