Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Persoana in varsta de 62 ani, cu diagnostic prin DOPPLER arterial membru inferior drept ; ocluzie aterotrombotica la 10 mm de emergenta din AFC , cu reumlere in treimea distala a AFS prin colaterale.

Ce tip de interventie chirurgicala este necesara si cat de urgent trebuie efectuata . Doresc colaborare cu clinica ARES. Ce investigatii in afara clinicii ARES necesita a fi efectuate.. Un eventual cost aproximativ al interventiei.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a sti daca intr-adevar se recomanda metoda chirurgicala clasica de tratament, sau daca se poate aplica si maniera minim-invaziva de dezobstructie (angiografica) de dilatare cu balon sau stent, veti avea nevoie de un diagnostic angiografic. Veti fi contactat de cat de repede posibil pentru lamuririle necesare. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.