Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


flater atrial

Buna ziua! Tatal are 71 ani si a fost diagnosticat acum o luna cu flater atrial si pe langa pastilele de tensiune i s-a prescris sintrom ca anticoagulant.Sambata trecuta a facut o hemoragie gingivala .Mentionez ca aluta sintrom o zi un sfert de pastila iar urmatoarea zi jumatate de pastila , a tinut regim alimentar cu sare cat mai putina si nu consumat bauturi alcoolice dar totusi s-a produs aceasta hemoragie. Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi cauza.Doctorul cardiolog ne-a sugerat sa trecem pe pradax un anticoagulant nou dar nu stim ce hotarare sa luam .As vreac sa stiu daca pt afectiunea pe care o are ar fi eficienta montarea uni dispozitiv watchman. Va multumesc anticipat.Cu multa stima si respect .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul cu anticoagulant este cunoscut ca avand dublu-tais. De aceea, daca pacientul are indicatia medicala de a monta acest dispozitiv - lucru care se constata dupa un consult amanuntit - el este o solutie excelenta de substitutie a tratamentului medicamentos. Ne puteti trimite dosarul medical pe adresa iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!