Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 noiembrie 2015

CARDIOLOGIE


Buna ziua.De 2 ani ma confrunt cu unele simptome si anume: dureri in partea inimii cu umar stang,dificultati in respiratie, amorteala limbii si senzatie ca ma strange ceva de gat,presiunea in partea dreapta a capului si de curant si dureri in piept. Mentionez ca am 19 ani si inca de la inceputul acestor simptome am fost la diferiti doctori, am facut pana in acest moment 5 EKG-uri, un EEG si o ecocardiografie . la fiecare control mi se spunea ca nu am absolut nimic la inima si ca e din cauza stresului . Chiar nu mai stiu ce controale sa mai fac si la medic sa mai apelez si as fi foarte recunoascatoare daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat pentru ca nici noaptea nu mai pot dormi de frica sa nu patesc ceva.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere faptul ca din punct de vedere cardiologic ati fost supusa mai multor evaluari, pe partea aceasta, nu raman prea multe de facut. E foarte putin probabil sa aveti leziuni coronariene semnificative, avand in vedere varsta dvs., dar puteti incerca sa efectuati o ecografie de cord la un specialist in malformatii congenitale de cord, sau un test de efort, sau sa montati un holter ECG. Daca totusi rezultatele vor fi bune, va recomandam sa luati in considerare un consult neurologic vizavi de amorteala limbii, si de faptul ca durerea toracica ar putea proveni de la coloana vertebrala. De asemenea, nici consilierea psihoterapeutica nu este exclusa, deoarece varsta dvs. asociata cu simptomele pe care le descrieti pot duce cu gandul la o stare de anxietate sau atac de panica. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor