Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 noiembrie 2015

nelamuriri,intrebari

buna ziua.am o fetita de 11 ani,careia i s-a descoperit un DSA de 4mm.ni s-a recomandat evitarea efortului fizic de rezistenta si consult la o clinica de chirurgie cardiovasculara.este diagnosticata cu tiroida autoimuna de la varsta de 8 ani si 8 luni avand tratament pt aceasta cu euthyrox.ce analize ar trebui sa ii fac,cat de urgent este ,,corectia,,DSA,eventuale probleme ce pot aparea.ar trebui sa am si a doua opinie a diagnosticarii ? va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, efortul fizic sustinut poate ridica probleme, pe fondul existentei DSA. De aceea, avand in vedere ca indicatia terapeutica de prima intentie (conform ghidurilor internationale) este inchiderea percutana (prin cateterism), este important ca urmatorul consult sa fie cel al cardiologului interventionist, cu repetarea ecografiei de cord. In general, momentul in care se impune corectarea DSA este cel in care se constata dilatarea, fie ea si usoara, a cavitatilor cordului. Din acel moment, se constata ca inima copilului sufera si ca neinchiderea DSA poate duce la insuficienta cardiaca. Echipa noastra este formata din Dr. Dan Deleanu (CC Iliescu Fundeni), din Prof. Vasileios Thanopoulos (Iatricon, Athena) si dr. Silvia Iancovici (Spitalul de Urgente Floreasca). Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.