Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 noiembrie 2015

Placa aterom 30-40%


BUNA ZIUA,Diagnostic;INJ.IN CS; DOMINANTA; TC CX FARA LEZIUNI ;LAD-PLACA DE ATEROM FOCALA MAX.30-40% SEG II INJ IN CD FARALEZIUNI ;INTREBARE DE CE NU POT SA-MI PUN STEND CHIAR DACA AM DOAR 30 % PLACA DE ATEROM DE CE SA ASTEPT SA SE FACA 70 % NU SE POATE CURATA VENA SI DUPA AIA SA SE PUNA STEND MULTUMESC


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, decizia medicala se ia, de cele mai multe ori, in acord cu prevederile ghidurilor medicale internationale in vigoare. De aceea, daca decizia a fost aceea de nu dilata cu stent, cu siguranta ca medicul interventionist a evaluat toate aspectele implicate. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor