Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 noiembrie 2015

tratament afectiuni cardio


_66 de ani _AVC ischemic lacunar in tratament de 2 luni, _dureri pectorale (gheara) Mi s_a recomandat implantare de STENT! iNTREBARE : UNDE POT FACE IMPLANTAREA SI CIT AR FI COSTURILE ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa cunoastem mai multe informatii legate de starea dvs. de sanatate. O prima intrebare ar fi, ati efectuat deja coronarografie? Dar ecografie cardiaca? Care a fost cauza AVC? Ce medicamente aveti in schema de tratament? In general, angioplastia coronariana vine ca si consecinta logica a descoperirii de leziuni coronariene semnificative in timpul coronarografiei. Deoarece exista o serie de tipuri de stent coronarian - metalic simplu (in general nerecomandat, avand in vedere riscul inalt de restenozare intra-stent), metalic farmacologic-activ si complet bioresorbabil. Costurile eventualei angioplastii variaza in functie de tipul si numarul stenturilor de electie. Decizia este in mare parte medicala, dar se ia respectand necesitatile si dorinta pacientului. Ne puteti trimite rezultatele investigatiilor dvs. pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.