Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 noiembrie 2015

tratament afectiuni cardio


_66 de ani _AVC ischemic lacunar in tratament de 2 luni, _dureri pectorale (gheara) Mi s_a recomandat implantare de STENT! iNTREBARE : UNDE POT FACE IMPLANTAREA SI CIT AR FI COSTURILE ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa cunoastem mai multe informatii legate de starea dvs. de sanatate. O prima intrebare ar fi, ati efectuat deja coronarografie? Dar ecografie cardiaca? Care a fost cauza AVC? Ce medicamente aveti in schema de tratament? In general, angioplastia coronariana vine ca si consecinta logica a descoperirii de leziuni coronariene semnificative in timpul coronarografiei. Deoarece exista o serie de tipuri de stent coronarian - metalic simplu (in general nerecomandat, avand in vedere riscul inalt de restenozare intra-stent), metalic farmacologic-activ si complet bioresorbabil. Costurile eventualei angioplastii variaza in functie de tipul si numarul stenturilor de electie. Decizia este in mare parte medicala, dar se ia respectand necesitatile si dorinta pacientului. Ne puteti trimite rezultatele investigatiilor dvs. pe adresa de e-mail iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor