Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 decembrie 2015

Insuficienta mitrala severa

Tatal meu a fost diagnosticat in data de 27.09.2015 cu Insuficienta mitrala severa, Cardiopatie secundara ischemica, infarct miocardic inferoposterior, vreau sa stiu daca se poate interveni in cadrul clinicii d-voastra si costul interventiilor.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere gradul de severitate al diagnosticelor prezentate de dvs., este necesara o analiza atenta a documentatiei medicale de care dispuneti. De principiu, pentru insuficienta mitrala severa exista posibilitatea tratamentului prin implant minim-invaziv de clip mitral, dar veti fi contactati telefonic de catre un membru al echipei ARES. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.