Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Insuficienta mitrala severa

Tatal meu a fost diagnosticat in data de 27.09.2015 cu Insuficienta mitrala severa, Cardiopatie secundara ischemica, infarct miocardic inferoposterior, vreau sa stiu daca se poate interveni in cadrul clinicii d-voastra si costul interventiilor.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere gradul de severitate al diagnosticelor prezentate de dvs., este necesara o analiza atenta a documentatiei medicale de care dispuneti. De principiu, pentru insuficienta mitrala severa exista posibilitatea tratamentului prin implant minim-invaziv de clip mitral, dar veti fi contactati telefonic de catre un membru al echipei ARES. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.