Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

buna ziua, Am 43 de ani si de la varsta de 23 de ani am probleme cu ritmul inimii sub doua forme: o


buna ziua, Am 43 de ani si de la varsta de 23 de ani am probleme cu ritmul inimii sub doua forme: o bataie puternica un gol urmat de alta bataie puternica dupa care intra in ritm normal,cred ca se numesc extrasistole.Apar uneori una la 2-3saptamani uneori de 10-20 de ori pe zi in timp de 2-3saptamani ,alta forma de aritmie pe care o simt se manifesta ca o zbatere a inimi in piept este foarte rapida si dureaza cca 7-10 sec, paote sa apara o data la 2 saptamani sau o,data la 2luni. De trei ori s-a intamplat sa dureze cca 7min. Nu au fost prinse la EKG pentru ca nu stiu cand apar. Va rog sa-mi spuneti cat de periculoase sant , si daca exista tratament.Atunci cand apar intru in panica foarte rau. Evit plecarile din localitate din acelasi motiv. Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Marius: Ceea ce descrieti sunt extrasistole asa cum ati spus; numai ca sunt 2 tipuri : unele cu risc scazut si unele cu un risc mai mare daca sunt numeroase; pentru a stii cate sunt pe 24 ore trebuie sa purtati un Holter ECG - aparat care monitorizeaza ritmul cardiac 24 ore si astfel vom stii exact numarul ( la omul sanatos pot fi pana la 200/zi) E posibil ca atunci cand a durat 7 minute sa fi avut o aritmie sustinuta si de accea va sfatuesc sa efectuati investigatia. Da, exista tratament, dar cel mai bine este de stiut exact ce sunt inainte de initierea tratamentului.
Ma puteti contacta pentru a efectua investigatia 0720276884
Dr. IancoviciAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor