Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 decembrie 2015

aritmii


sant operat pe cord in 2012 la fundeni si dupa un an am inceput sa am aritmii in special noaptea cand in loc sa ma relaxez incep batai ne regulate si rapide simt o jena ca nu mai am aer la fel ca inainte de criza si transpir . iau captopril sau metoprolol si dupa cateva ore imi revin . dupa operatie mi s-a dat ca tratament betaloc 1 comprimat D P S Care e cauza aritmiilor si ce trebuie sa fac ca sa dispara ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa cunoastem situatia dvs. medicala in ansamblul ei. Pentru acest lucru, se impune o consultatie ampla de cardiologie, in cadrul careia sa efectuam ecografie de cord, electrocardiograma si, foarte probabil, montare de holter ECG pentru inregistrarea aritmiilor si determinarea tipului acestora. Tipul si frecventa aritmiilor dicteaza daca este necesarea ajustarea tratamentului medicamentos, si/sau daca se impune si un alt tip de tratament, spre exemplu, ablatie prin radiofrecventa. In orice caz, veti fi contactat telefonic pentru o discutie ampla privind situatia dvs. medicala. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor