Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


informatii referitoare la o interventie in vederea inchiderii unui defect septal atrial de tip foramen oval patent cu sunt bidirectional

- as dori o consultatie la dr. Dan Deleanu pentru a stabili daca interventia se poate realiza. - pret estimativ pentru inchiderea defectului septal atrial.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va putem programa la o consultatie la dr. Dan Deleanu in zilele de luni, marti, miercuri si vineri. Cum diagnosticarea optima a FOP se realizeaza prin ecocardiografie transesofagiana, va recomandam ca demersul sa inceapa cu acest pas. Va dorim multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.