Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 decembrie 2015

Modul fibromatos


Buna seara.In luna August am fost operata laparosci Opic de o sarcina extrauterina oprită din evoluție pe trompa dreapta.Mi.a fost găsit si un modul fibromatos si scos..col uterin prea stramt si s.a rezolvat.Azi am fost la un control de rutina si s.a mai observat un modul fibrom.se 4mm...precizez ca am 36 ani si nu am copii .Ce ar trebui s fac?Mai sunt șanse de o sarina?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa va prezentati in centrul nostru pentru o noua ecografie transvaginala. In general, un NODUL de 4 mm nu ridica probleme, dar este necesara evaluarea corecta a dimensiunilor si a celorlalte caracteristici. Pentru programare, puteti suna la 0745 355 437. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.