Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


buna ziua! de cateva saptamani in momentul cand fac efort simt ca ma sufoc, dupa care urmeaza o star

buna ziua! de cateva saptamani in momentul cand fac efort simt ca ma sufoc, dupa care urmeaza o stare de agitatie, tremur al mainilor, stare de lesin, greata, uneori varsaturi, totul dureaza in jur de 15 min. am fost la cardiolog si mi s-a spus ca e pe sistem nervos. S-ar putea sa fie si alceva care nu se poate depista prin electrocardiograma si ecograf la inima. mentionez ca toate analizelr mi-au iesit bine. poate fi totul pe sistem nervos?


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Vali: in plus puteti sa mai efectuati un test de efort ECG pentru a vedea ce se intampla dupa efort cand aveti starea respectiva, daca atunci apare ceva pe ECG; sau puteti purta un Holter ECG - aparat care monitorizeaza ritmul cardiac 24 ore si astfel vom stii daca apar tulburari ale ritmului cardiac atunci cand aveti simptomele respective. Ambele teste ar trebui facute, dar daca financiar trebuie sa selectati va recomad Holterul ECG;
Ma puteti contacta 0720276884Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.