Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 ianuarie 2016

picior diabetic


Buna ziua. Tatal meua are diabet de 15 ani, avand probleme cu picioarele. Are extirpate 2 degete, cate 1 de la fiecare picior, si acum are din nou o rani la baza degetelor formate in urma bataturilor care nu se mai vindeca. Ne-a recomandat cineva ca ar fi bine sa faca o angiografie, ca l-ar ajuta. Credeti ca este bine? Puteam face o programare la domnul Deleanu? Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, intr-adevar, in lipsa unei angiografii nu putem sti pe care vas, si pe care anume portiune este ingustarea care a dus la aparitia plagilor. Ca si pas urmator dupa angiografie este adesea angioplastia, adica practic tratamentul piciorului diabetic prin revascularizare diferite dispozitive medicale - baloane sau stenturi, prin procedee minim-invazive. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor