Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 ianuarie 2016

angioplastie coronariana


Buna ziua, ma intereseaa care este pretul unei angioplatii coronariene cu stent bioresorbabil? Este nevoie de implantarea a doua stenturi. Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, inainte de a discuta despre costuri (mai ales avand in vedere sectiunea din site in care ati adresat intrebarea), este esential sa cunoastem situatia medicala a pacientului si sa verificam necesitatea dar si fezabilitatea procedurii de angioplastie cu stent bioresorbabil. Recomandarea este aceea de a cauta o opinie medicala inaintea unei oferte financiare. Judecand dupa optiunea dvs. in materie de stenturi, este clar ca de fapt cautati cele mai bune tratamente pentru persoana in cauza. Este de asemenea foarte importanta experienta medicului in implantarea stenturilor bioresorbabile, intrucat acestea necesita un algoritm aparte de lucru. Va trimitem instructiuni de expediere ale angiografiei. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor