Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


angioplastie coronariana

Buna ziua, ma intereseaa care este pretul unei angioplatii coronariene cu stent bioresorbabil? Este nevoie de implantarea a doua stenturi. Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, inainte de a discuta despre costuri (mai ales avand in vedere sectiunea din site in care ati adresat intrebarea), este esential sa cunoastem situatia medicala a pacientului si sa verificam necesitatea dar si fezabilitatea procedurii de angioplastie cu stent bioresorbabil. Recomandarea este aceea de a cauta o opinie medicala inaintea unei oferte financiare. Judecand dupa optiunea dvs. in materie de stenturi, este clar ca de fapt cautati cele mai bune tratamente pentru persoana in cauza. Este de asemenea foarte importanta experienta medicului in implantarea stenturilor bioresorbabile, intrucat acestea necesita un algoritm aparte de lucru. Va trimitem instructiuni de expediere ale angiografiei. Multa sanatate!