Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Stent

În cât timp se poate infunda un stent?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista mai multe variabile de care se poate tine seama, dar una dintre cele mai importante este tipul stentului care se implanteaza. Stenturile metalice simple sunt cele mai predispuse la astfel de evenimente, si sunt complet contraindicate pacientilor diabetici. Stenturile metalice active pot ramane permeabile (nu se vor infunda) si intreaga viata, mai ales daca se respecta recomandarile medicului cardiolog: administrarea cu sfintenie a medicatiei antiagregante (Aspirina, Clopidogrel), regim alimentar sarac in grasimi animale, exercitii fizice regulate, incetarea fumatului, evitarea alcoolului. Stenturile bioresorbabile sunt cele mai sigure, in ierarhie. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.