Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


17 ianuarie 2016

Stent


În cât timp se poate infunda un stent?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exista mai multe variabile de care se poate tine seama, dar una dintre cele mai importante este tipul stentului care se implanteaza. Stenturile metalice simple sunt cele mai predispuse la astfel de evenimente, si sunt complet contraindicate pacientilor diabetici. Stenturile metalice active pot ramane permeabile (nu se vor infunda) si intreaga viata, mai ales daca se respecta recomandarile medicului cardiolog: administrarea cu sfintenie a medicatiei antiagregante (Aspirina, Clopidogrel), regim alimentar sarac in grasimi animale, exercitii fizice regulate, incetarea fumatului, evitarea alcoolului. Stenturile bioresorbabile sunt cele mai sigure, in ierarhie. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.