Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

19 ianuarie 2016

anevrism aorta abdominala


Tatal meu are 72 ani si un anevrism aorta abdominala de 7.5 pe o portiune de 12 cm. A fost internat la un spital in Timisoara dar in ultima zi au anulat operatia ; avem angiografia facuta plus alte analize. Intrebare: Cat costa o operatie orientativ ? Cu stima


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cadrul Centrului ARES se efectueaza interventii endovasculare (minim-invazive, cu stent graft-uri) de tratare a anevrismelor de aorta abdominala. Costurile variaza considerabil in functie de caracteristicile anevrismului, asadar, pentru a va putea oferi un raspuns exact, este nevoie sa ne trimiteti filmele angiografiei. Veti primi un e-mail cu instructiunile de trimitere, dupa care veti fi re-contactat pentru detalii. La ARES, interventia poate fi programata cel mai curand pentru data de 29.01, cand soseste specialistul nostru din Germania. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor