Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


anevrism aorta abdominala

Tatal meu are 72 ani si un anevrism aorta abdominala de 7.5 pe o portiune de 12 cm. A fost internat la un spital in Timisoara dar in ultima zi au anulat operatia ; avem angiografia facuta plus alte analize. Intrebare: Cat costa o operatie orientativ ? Cu stima


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cadrul Centrului ARES se efectueaza interventii endovasculare (minim-invazive, cu stent graft-uri) de tratare a anevrismelor de aorta abdominala. Costurile variaza considerabil in functie de caracteristicile anevrismului, asadar, pentru a va putea oferi un raspuns exact, este nevoie sa ne trimiteti filmele angiografiei. Veti primi un e-mail cu instructiunile de trimitere, dupa care veti fi re-contactat pentru detalii. La ARES, interventia poate fi programata cel mai curand pentru data de 29.01, cand soseste specialistul nostru din Germania. Multa sanatate!