Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 ianuarie 2016

anevrism de aorta abdominala complicat


Stimati domni, am inteles din vizualizarea siteului ca la Centrele Ares se poate face interventia chirurgicala in problema anevrismului de aorta abdominala. Tatal meu in varsta de 77 de ani a fost diagnosticat cu o luna in urma si dupa o tomografie computerizata cu substanta de contrast astfel: ANEVRISM FUSIFORM AL AORTEI ABDOMINALE EXTINS LA NIVELUL ARTEREI ILIACE COMUNE DREPTE, PARTIAL TROMBOZAT. Ectazia aortei descendente toracale. Situatia noastra este acum complicata de o hernie lombara aparuta ca urmare a unei deplasari vertebrale si cu indicatie chirurgicala imediata. Aceasta complicatie a aparut DUPA diagnosticarea(descoperirea) anevrismului. In aceste conditii dupa un consult neurologic la Spit.Pantelimon la dl.Profesor Adam Danil s-a concluzionat ca nu se poate face interventia pe coloana datorita anevrismului de aorta. In acelasi timp medicii care au vazut anevrismul de la Spit.Monza si altii tocmai au spus ca anevrismul nu are indicatie chirurgicala imediata ci sa se prezinte dupa 6 luni la controlul de monitorizare. Astfel familia este in situatia in care se confrunta cu 2 opinii care se bat cap in cap si intre timp tatal meu are dureri de coloana foarte mari si nu poate sa mearga, s-a spus si de instalarea semiparezei la piciorul afectat. Ni s-a mai spus si ca daca nu se intervine in circa 3 saptamani de la aparitia crizei de coloana se poate instala pareza definitiva la piciorul drept care este cel afectat. Dorim sa stim o alta opinie legata de posibilitatea opratiei de anevrism si daca se poate opera prin procedeul minim invaziv in situatia tatalui meu cu riscuri reduse. Am dori o programare la o discutie la care pot veni cu toata documentatia medicala din ultima luna de ziel. As dori daca e posibil o programare pt.marti dar dupa ora 16 sau joi 28.01.2016 la orice ora la un medic cardiolog cu competenta in chirurgie vasculara. Si un neurolog eventual daca e cazul. Tatal meu NU se poate deplasa astfel incat vom veni eu si sora mea cu actele medicale. Dorim sa stim si daca avem ceva de achitat. Multumesc. Stanescu Andreia 0724413493


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic de catre un membru al echipei ARES pentru a vi se comunica ziua si ora programarii. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor