Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 ianuarie 2016

medicatie dupa infarct


Din 28 iulie 2014 folosesc dupa IMA-brilique 90mg, aspirin cardio-inlocuit din sept.2015 cu aspenter, carvedilol6,25mg 1/2 de 2 ori/zi, sortis 40mg. Intrebarea mea este: se poate folosi briliqul asa o perioada lunga, fiindca din prospecte reiese ca se fol. maxim un an ? Am deseori pe picioare zone vinetii, unde plesnesc vase de sange, mai nou mi-au aparut cateva zone si pe maini....Sunt motive de ingrijorare ? Nu se sparg oare in felul acesta si pe creier? Multumesc pt. raspuns!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, medicatia antiagreganta se opreste de regula dupa un an, la indicatia medicului cardiolog curant. Daca inca il mentine, inseamna ca are motivele sale si ca nu trebuie sa va faceti griji. Daca aveti nevoie de o a doua opinie, va puteti programa in centrul nostru la telefon 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor