Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 ianuarie 2016

Tahicaedie Extrasistole


Buna ziua am si eu o problema am avut ceva palpitati si de ceva vreme apare o bataie mai rara extrasistola la anumite miscari poziti si ma panichez am facut ekg,ecocord,au iesit bune mentionez ca iau egilok de 25 .Am 33 de ani si ma termina chestile astea tensiunea e buna doar cateodata apar problemele astea ..Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, un Holter ECG ati avut montat pana acum? Acesta este un aparat ce monitorizeaza ritmul cardiac pe o perioada de 24 de ore, ce ar putea surprinde extrasistola pe care o descrieti. In felul acesta, putem stabili un diagnostic exact dar si un tratament corespunzator. Pentru mai multe informatii / programari, puteti apela 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor