Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


2 februarie 2016

stenoza de trunchi celiac


Bună ziua, În urma buletinului de examinare angio-CT aortă abdominală(facut la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași)am primit următorul rezultat: "Trunchi celiac permiabil, prezintă stenozare de aprox. 75% imediat după origine, pe o distanță de 9mm, determinată de aprentarea dată de ligamentul arcuat median - sindrom de compresiune a trunchiului celia (sindrom Dunbar). Artera mezenterică superioară și arterele renale permiabile, fără stenozare. Vena renală stângă cu traiect retroaortic." Aș dori să știu daca pot efectua intervenția chirurgicală in centrele dumneavostră. Va mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, foarte probabil, anevrismul dvs. se poate rezolva endovascular, insa pentru a va putea raspunde cu precizie, este necesar sa ne trimiteti filmul angio CT-ului dvs. Veti primi pe adresa de e-mail pe care ne-ati pus-o la dispozitie detalii legate de acest demers. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 0727 867 459. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.