Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


stenoza de trunchi celiac

Bună ziua, În urma buletinului de examinare angio-CT aortă abdominală(facut la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași)am primit următorul rezultat: "Trunchi celiac permiabil, prezintă stenozare de aprox. 75% imediat după origine, pe o distanță de 9mm, determinată de aprentarea dată de ligamentul arcuat median - sindrom de compresiune a trunchiului celia (sindrom Dunbar). Artera mezenterică superioară și arterele renale permiabile, fără stenozare. Vena renală stângă cu traiect retroaortic." Aș dori să știu daca pot efectua intervenția chirurgicală in centrele dumneavostră. Va mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, foarte probabil, anevrismul dvs. se poate rezolva endovascular, insa pentru a va putea raspunde cu precizie, este necesar sa ne trimiteti filmul angio CT-ului dvs. Veti primi pe adresa de e-mail pe care ne-ati pus-o la dispozitie detalii legate de acest demers. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon 0727 867 459. Multa sanatate!