Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


anevrism aorta abdominala

Buna ziua, Tatal meu, in varsta de 70 de ani, a fost diagnosticat cu anevrism de aorta abdominala cu colet infrarenal, cu posibilitati de excluziorezectie prin stent graft. As dori sa stiu daca se poate face aceasta interventie si un pret estimativ. Daca este necesar sa va transmit raportul medical, va rog sa imi comunicati. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, este necesar sa ne trimiteti raportul medical, precum si imaginile pentru a va putea inainta un raspuns ferm. Adresa de e-mail este iulia@centrele-ares.ro. Asteptam documentatia, dupa care veti fi contactata (cel mai probabil telefonic), pentru a primi clarificarile de rigoare. Va multumim pentru intrebare.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.