Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 februarie 2016

insuficienta cardiaca


Ma numesc Adela Mocofan si sunt din Ramnicu Valcea. Este vorba despre tatal meu , in varsta de 66 de ani cu o insuficienta cardiaca severa din cauza careia se sufoca, nemaiputand respira normal, mai multe stenturi, 4 infarcturi incepand cu 2005 si cu diabet de tip II.Pot sa va transmit documentele de pe la spitalele pe unde a fost internat. Medicii de la Spitalul Fundeni din Bucuresti au spus ca este inoperabil. As dori sa stiu daca dumneavoastra considerati ,oportuna o operatie in cazul tatalui meu. Imi doresc enorm sa nu se mai chinuie, si daca este posibil sa se poata face ceva in acest sens atunci acel ceva trebuie facut.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea raspunde pertinent si cu exactitate, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale ale tatalui dvs. pe adresa de e-mail: iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.