Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


as avea nevoie de ajutor

Buna seara as avea o problema am un baietel de 2 luni cu 2450gr prematur si are o problema la inima si as vrea sa ma ajutati ce as putea face in situatia asta medici de aici di oradea jud. bihor miau diagnosticat ca are Defect veptal Tip Perimembranos larg 5.6 mm persistenta de canal arterial, si miau zis ca e nevoje de operatie? astep un raspuns va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, copilul trebuie evaluat de catre un specialist in malformatii congenitale de cord. Exista optiunea de a veni la Bucuresti si de a fi evaluat in centrul nostru, sau de a merge la un centru apropiat de orasul dvs. La Timisoara, avem incredere in dr. Anca Popoiu si in Dr. Gabriela Doros (Spitalul de Copii Louis Turcanu). Avand in vedere varsta copilului, intrebarea este, ce semnificatie hemodinamica are canalul arterial? Exista posibilitatea ca acesta sa se inchida natural, in timp? Exista posibilitatea tratarii minim-invazive a acestor defecte, dar in sensul luarii acestei decizii, avem nevoie a evalua copilul din punct de vedere cardiologic. Daca va decideti pentru Bucuresti, numarul de telefon pentru programari este 0731 771 111. Multa sanatate!