Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 februarie 2016

as avea nevoie de ajutor


Buna seara as avea o problema am un baietel de 2 luni cu 2450gr prematur si are o problema la inima si as vrea sa ma ajutati ce as putea face in situatia asta medici de aici di oradea jud. bihor miau diagnosticat ca are Defect veptal Tip Perimembranos larg 5.6 mm persistenta de canal arterial, si miau zis ca e nevoje de operatie? astep un raspuns va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, copilul trebuie evaluat de catre un specialist in malformatii congenitale de cord. Exista optiunea de a veni la Bucuresti si de a fi evaluat in centrul nostru, sau de a merge la un centru apropiat de orasul dvs. La Timisoara, avem incredere in dr. Anca Popoiu si in Dr. Gabriela Doros (Spitalul de Copii Louis Turcanu). Avand in vedere varsta copilului, intrebarea este, ce semnificatie hemodinamica are canalul arterial? Exista posibilitatea ca acesta sa se inchida natural, in timp? Exista posibilitatea tratarii minim-invazive a acestor defecte, dar in sensul luarii acestei decizii, avem nevoie a evalua copilul din punct de vedere cardiologic. Daca va decideti pentru Bucuresti, numarul de telefon pentru programari este 0731 771 111. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor