Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 februarie 2016

eamya


iau esmya preoperator miomectomie. Intrebari: la cat timp vine prima menstruatie dupa tratamenr de 3 luni?....Cum va fi aceasta d.p.d.v. cantitativ si ca durata?....Pe parcursul tratamentului am experimentat o gama larga de reactii la esmya din cele precizate in prospect, dar cu precadere: dureri ca la inceput de menstruatie la primele 2 cutii, transpiratii si bufeuri fff nasoale la ultimele doua cutii, dureri de coaste, cap si sani foarte mari la prima cutie. Sunt acestea semne care indica un efect bun al tratamentului sau sa ma ingrijorez?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, simptomele pe care le descrieti sunt normale - Esmya este un tratament puternic hormonal. Intrebarea este: ati luat si embolizarea uterina in calcul, in momentul in care ati optat pentru chirurgie? Daca da, care au fost argumentele contra care v-au determinat alegerea? Vi s-au comunicat toate implicatiile miomectomiei? Daca mai simtiti nevoia unei opinii avizate, ne puteti trimite documentele medicale scanate pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro, insotite de istoricul medical si de datele dvs. de contact. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor