Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


9 februarie 2016

eamya


iau esmya preoperator miomectomie. Intrebari: la cat timp vine prima menstruatie dupa tratamenr de 3 luni?....Cum va fi aceasta d.p.d.v. cantitativ si ca durata?....Pe parcursul tratamentului am experimentat o gama larga de reactii la esmya din cele precizate in prospect, dar cu precadere: dureri ca la inceput de menstruatie la primele 2 cutii, transpiratii si bufeuri fff nasoale la ultimele doua cutii, dureri de coaste, cap si sani foarte mari la prima cutie. Sunt acestea semne care indica un efect bun al tratamentului sau sa ma ingrijorez?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, simptomele pe care le descrieti sunt normale - Esmya este un tratament puternic hormonal. Intrebarea este: ati luat si embolizarea uterina in calcul, in momentul in care ati optat pentru chirurgie? Daca da, care au fost argumentele contra care v-au determinat alegerea? Vi s-au comunicat toate implicatiile miomectomiei? Daca mai simtiti nevoia unei opinii avizate, ne puteti trimite documentele medicale scanate pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro, insotite de istoricul medical si de datele dvs. de contact. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.