Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 februarie 2016

Diagnostic: Nodul fibromatos fundic intramural si catre cantul drept 39/40 mm si nodul intramural posterior si catre cantul stang 9/12 mm.


Buna ziua, As dorii sa stiu daca se poate aplica tehnica de embolizare si in cazul meu si care este costul acesteia? Va multumesc anticipat, Nicoleta Mirea


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti intregul rezultat al ecografiei, insotit de cateva date legate de istoricul dvs. medical, la adresa: nicoleta@drnechifor.ro. Vi se vor comunica informatii legate de procedura - daca se poate aplica in cazul dvs., ce implica, si toate celelalte informatii importante, precum si costurile asociate. Informatii telefonice puteti obtine apeland 0745 355 437. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.