Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 februarie 2016

fibrom uterin


Buna ziua, Am varsata de 49 ani si sunt sub observatie medicala cu un fibrom uterin,descoperit acum 9ani,iar in prezent are ~4.5 cm .Mi s-a recomandat recent un sterilet Mirena.Nu imi surade deloc aceasta varianta,din cauza complicatiilor care pot aparea .Care este sfatul dumneavoastra ptr.tratarea acestui fibrom,embolizarea este cea mai buna varianta ? Care sunt costurile acestei interventii ? multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti documentele medicale pe adresa de e-mail nicoleta@drnechifor.ro. Dupa cum prezentati situatia - fibrom uterin de 4.5 cm, embolizarea poate fi un procedeu eficient si permanent de tratament al acestuia. mai multe informatii puteti obtine apeland 031 9300 sau 0745 355 437. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor