Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 februarie 2016

Buna,


Buna ma numesc Ardelean Ioan as dori o informatie de la Dumneavoastra. Sotia are fibron uterin, de ceva timp se simte rau sangereaza , se constipa, are ameteli, dureri de cap , de mai mult timp are fisura pe intestinul gros si treaba mare se opreste acolo face infectie trebuie sa ia antibiotice, merge la spital pentru ai face clisma etc. Un medic din Craiova medic ginecolog la care a fost nea recomandat clinica dv. As dori sami comunicati ce se poate face si care ar fi preturile. Va multumes mult pentru timpul acordat. puteti sami scrieti pe Email deoarece eu acum sunt plecat la lucru in strainatate.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Am primit solicitarea dumneavoastra, cu siguranta simptomele sotiei dumneavoastra sunt cauzate de fibromul uterin si pot fi trate prin embolizare, insa, am avea nevoie de mai multe informatii cu privire la dimensiunea acestuia, unde este situat (o ecografie scanata si trimisa pe mail ne-ar ajuta).
Asteptam mai multe informatii pe adresa de mail nicoleta@drnechifor.roCall Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.