Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 februarie 2016

Fibrom uterin embolizare

Bună ziua!În luna septembrie am fost la un medic de boli interne și am făcut o ecografie și medicul a constatat că am uter fibros dar nu era sigur indicându-mi să mă duc la specialist.Nu am avut timp să merg la specialist dar aș vrea măcar să vă prezint simptomele și să vă dați părerea.Am dureri de burtă în perioada ciclului,sânge mult cu pielițe și cheaguri,balonări,dureri de spate,de cap,amețeli.Am trei copii,ar trebui să mai fac un copil ca să scap de aceste simptome?Sau intervenție?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exclus sa ramaneti insarcinata pana nu aveti un diagnostic precis de fibrom uterin sau nu. Aveti nevoie de ecografie transvaginala si consult ginecologic pentru a obtine mai multe informatii legate de uterul fibromatos. Simptomele pe care le prezentati pot indica fibromatoza uterina.Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.