Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 februarie 2016

Fibrom uterin embolizare


Bună ziua!În luna septembrie am fost la un medic de boli interne și am făcut o ecografie și medicul a constatat că am uter fibros dar nu era sigur indicându-mi să mă duc la specialist.Nu am avut timp să merg la specialist dar aș vrea măcar să vă prezint simptomele și să vă dați părerea.Am dureri de burtă în perioada ciclului,sânge mult cu pielițe și cheaguri,balonări,dureri de spate,de cap,amețeli.Am trei copii,ar trebui să mai fac un copil ca să scap de aceste simptome?Sau intervenție?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, exclus sa ramaneti insarcinata pana nu aveti un diagnostic precis de fibrom uterin sau nu. Aveti nevoie de ecografie transvaginala si consult ginecologic pentru a obtine mai multe informatii legate de uterul fibromatos. Simptomele pe care le prezentati pot indica fibromatoza uterina.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor