Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 februarie 2016

Tratare fibrilatie atriala permanenta


Va rog sa-mi comunicati daca exista un tratament medicamentos ptr tratarea si eventual vindecarea fibrilatiei permanente pe care o am de cca 2 ani. Urmez un anumit tratament medicamentos, dar tot obosesc, transpir intens si am ameteli . Va multumesc !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate fibrilatia permanenta nu se poate trata medicamentos, insa recomandat este sa va prezentati in centrul nostru pentru un consult cardiologic complet. Avand in vedere simptomele dvs., nu este exclusa nici necesitatea de a efectua coronarografie. Mai multe informatii puteti obtine apeland 031 9300.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor