Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 martie 2016

Mitraclip


Buna ziua!Ma intereseaza si pe mine cat costa procedura interventionala mitra clip


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, mai intai de toate, este necesar sa cunoastem detalii legate de afectiunea dvs. pentru a sti daca aveti indicatie pentru implantul de MitraClip. In acest sens, ecocardiografia transesofagiana este cea care ne furnizeaza informatii legate de mecanismul de functionare al valvei si care poate preciza daca boala valvulara se poate trata in acest mod, minim-invaziv. Va puteti prezenta cu dosarul medical la centrul nostru (Bdul. Nicolae Caramfil nr. 85A, sector 1 Bucuresti), sau ni-l puteti trimite scanat pe adresa de email: iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.