Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Mitraclip

Buna ziua!Ma intereseaza si pe mine cat costa procedura interventionala mitra clip


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, mai intai de toate, este necesar sa cunoastem detalii legate de afectiunea dvs. pentru a sti daca aveti indicatie pentru implantul de MitraClip. In acest sens, ecocardiografia transesofagiana este cea care ne furnizeaza informatii legate de mecanismul de functionare al valvei si care poate preciza daca boala valvulara se poate trata in acest mod, minim-invaziv. Va puteti prezenta cu dosarul medical la centrul nostru (Bdul. Nicolae Caramfil nr. 85A, sector 1 Bucuresti), sau ni-l puteti trimite scanat pe adresa de email: iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.