Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 martie 2016

Informații despre embolizarea fibromului uterin


Buna ziua! Am consultat 2 medici si recomandările au fost diferite: embolizare sau histerectomie parțiala. As dorii sa stiu care sunt etapele ,care stabilesc diagnosticul si tratamentul si prețurile pt fiecare intervenție . Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, ne puteti trimite investigatiile pe care le aveti efectuate la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Este important ca domnul doctor Rares Nechifor sa studieze documentele pentru a va putea indruma catre tratamentul optim pentru cazul dumneavoastra. Asteptam mail-ul dumneavoastra. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor