Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 martie 2016

Probleme cu inima sau nu?


Buna ziua! Ma adresez dvs. pentru ca nu am gasit raspunsul si nici o soluie la problema pe care o am de 5 luni de zile. Am facut investigatii peste investigatii....CT,RMN,markeri tiroidieni,eco. tiroidiana,radiografie pulmonara,analize de sange repetate,eco de cord de 2 ori,Holter EKG, Test de efort (nu este concludent fiindca nu am facut 80% decat 65 % dar nu a aparut nici o modificare.,ekg-uri vre-o 30 ,si multe altele(eco mamar,gineco)....nimic anormal...decat la eco de cord au gasit un mic prolaps de VMA care mi-i s-a spus ca este ceva minor si ca simptomele pe care le am nu se datoreaza acestui prolaps. Nustiu ce sa mai fac...am avut 3 luni si ceva de zile in care nu am putut respira normal,pulsul peste 90,presiune toracica si alte simptome ciudate. Mentionez ca am 22 de ani. Cu stima!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca rezultatele tuturor investigatiilor sunt in regula, poate nu este exclus ca simptomele dvs. sa fie de fapt o manifestare fizica a unei suferinte psihologice: stress, tristete, anxietate, oboseala. Daca totusi mai doriti o opinie, puteti apela cu incredere la serviciile centrului nostru, programandu-va la numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor