Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
Probleme cu inima sau nu?

Buna ziua! Ma adresez dvs. pentru ca nu am gasit raspunsul si nici o soluie la problema pe care o am de 5 luni de zile. Am facut investigatii peste investigatii....CT,RMN,markeri tiroidieni,eco. tiroidiana,radiografie pulmonara,analize de sange repetate,eco de cord de 2 ori,Holter EKG, Test de efort (nu este concludent fiindca nu am facut 80% decat 65 % dar nu a aparut nici o modificare.,ekg-uri vre-o 30 ,si multe altele(eco mamar,gineco)....nimic anormal...decat la eco de cord au gasit un mic prolaps de VMA care mi-i s-a spus ca este ceva minor si ca simptomele pe care le am nu se datoreaza acestui prolaps. Nustiu ce sa mai fac...am avut 3 luni si ceva de zile in care nu am putut respira normal,pulsul peste 90,presiune toracica si alte simptome ciudate. Mentionez ca am 22 de ani. Cu stima!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca rezultatele tuturor investigatiilor sunt in regula, poate nu este exclus ca simptomele dvs. sa fie de fapt o manifestare fizica a unei suferinte psihologice: stress, tristete, anxietate, oboseala. Daca totusi mai doriti o opinie, puteti apela cu incredere la serviciile centrului nostru, programandu-va la numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.