Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 martie 2016

Vertebroplastie

In data de 22 Ianuarie am suferit un accident rutier in urma căruia m-am ales cu fractura tasare T11 amielica , si mi s-a recomandat repaus la pat pt 60 zile cu minima mobilizare cu corset. Începând cu data de 18 Martie sunt internat pt recuperare dar medicul curant fizioterapeut nu este de acord sa m-a ridice in picioare deoarece din analiza dansului asupra CT-ului făcut recent considera ca nu este deloc consolidata fractura si mi- a sugerat sa iau in considerare si o Vertebroplastie . In plus, am constatat ca T8 a suferit o tasare mai veche care in prezent este consolidata. Pentru o prima părere pot sa va transmit pe What's App (dacă primesc un Nr de tel) câteva capturi foto din cuprinsul CT.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, puteti expedia capturile CT pe numarul de telefon 0731771111. Daca ati avea posibilitatea de a trimite intreg continutul CD-ului pe e-mail, poate ca ar fi mai clar asa. Adresa este iulia@centrele-ares.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.