Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 aprilie 2016

Fibron uterin


Se poate aplica aceasta procedura si in cazul unui fibron uterin de 25 cm?sunt si diabetica.astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a va putea raspunde la intrebare cu certitudine, trebuie sa efectuati o investigatie de RMN pelvis cu substanta de contrast in urma careia sa putem evalua dimensiunea exacta a fibromului, dar si gradul sau de vascularizatie, raporturile cu celelalte organe din vecinatate. Informativ, au existat cazuri izolate in care s-au embolizat si fibroame de dimensiuni mai mari. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor