Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 aprilie 2016

operatie de hernie de disc


Buna seara,as dorii sa va intreb daca o persoana care nu are cetatenie romana se poate opera la noi in tara,si ce acte ii trebuie si daca se poate sa stim si pretul la care e ajunge ca sa stie si el.Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intai trebuie sa ne trimita imaginile RMN, dupa care il putem contacta pe pacient si transmite daca se poate interveni pe cale minim-invaziva, si care este cea mai potrivita procedura. Nu vom putea discuta despre programarea interventiei si implicit costuri, atata vreme cat nu s-au analizat imaginile RMN. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor