Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 aprilie 2016

Diagnostic probabil, cardiopatie ischiemica / fibrilatii atriale


Care este pretul uni control cardiologic specializat. Am 63 ani sunt pensionar si de vreo doua luni am aflat ca am FA. Am consultat cativa medici, am primit ceva tratament ( dar fara rezultate vizibile) Mi sa recomandat o coronarografie ( probabil si cateva stent-uri). Nu stiu care sunt costurile la clinica dvs. Nu vreau sa ma dati jos de pe masa de operatie ca nu pot achita ,,prestatia" Inteleg ca aveti o promotie la coronarografie. Aveti si stent-uri mai ieftine decat cele de 13.000 ron bucata ? Multumesc pentru intelegere.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactat telefonic de catre un membru al echipei ARES pentru a fi informat corespunzator. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor