Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


11 aprilie 2016

Suflu sistolic


Bună seara, de câteva zile am descoperit în urma unui control că băiețelul meu în vârstă de 4ani are suflu sistolic,mi sa spus sa mergem la un cardiolog pt investigați .nu am ajuns încă ,urmează sa facem programare. Întrebările mele sunt: de la ce ce face ? Se poate trata? E ceva periculos? Vă rog din suflet să mă ajutați cu un ra spus cât mai curând posibil, va mulțumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, suflul sistolic nu este o problema medicala in sine, dar poate reprezenta un indiciu al unei anomalii cardiace. Chiar daca acest suflu este prezent la un numar mare de copii, fara a ascunde o afectiune reala, este recomandata efectuarea ecocardiografiei pentru verificarea integritatii inimii si a vaselor sale mari. Va asteptam in centrul nostru; pentru programari, va rugam sa apelati 031 9300.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor