Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 mai 2016

fibrom uterin 3,7 cm ,pereti fibromatosi

De cand mi-a venit ciclul intotdeauna mi-a venit neregulat, in jur de 6-7 zile si cu cheaguri, am 46 ani ,(1.52 cm,si 44 kg , am nascut un copil si am facut 1 avort si unul spontan) si la eco mi-a spus ca am peretii fibromatosi si fibrom de 3.7 cm si unul mai mic ,in 2 luni din martie mi-a crescut 1 cm aveam 2.7cm.Anul trecut mi s-a oprit ciclul si mi-s a spus ca intru la menopauza ,ginecologul mi-a dat pastile sa imi vina ciclul ca ma durea rau capul si aveam stari de caldura insuportabile si am si pribleme cu articulatiile ,nu doream sa raman asa devreme fara ciclul sa nu fac asteoporoza,iar acum starea e din ce in ce mai rea deoarece creste alert fibromul si se fac si altii mici.Ce sa fac ?Mi s-a propus sa imi pun sterilet dar nu e sigur ca corpul meu il v-a suporta ...am citit de embolizare si nu stiu daca e potrivit sa fac si eu ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, modificarile hormonale din premenopauza fac ca fibroamele sa creasca accelerat. Dumneavoastra aveti indicatie pentru embolizare, astfel putem trata fibroamele fara sa se puna problema steriletului, a operatiei chirurgicale sau a recidivei. Va rugam sa ne trimiteti investigatiile la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro sa vedem exact despre ce este vorba. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.