Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 mai 2016

Hemoroizi


Am 21 ani si posed hemoroizi de mai mult timp, câtiva ani buni. La medic nu am apelat ca mi-e rusine. Dupa câte am citit sunt hemoroizi interni, dar ma framântă incấ o intrebare... A apărut si o pelicică, de parca ar fi o "codita" mica la anus, ce e aceasta? Poate deranja daca incep relatiile sexuale? Imi cer scuze de limbaj... Nustiu altfel cum sa explic.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, oricat de rusine v-ar fi, trebuie sa mergeti la medic. Puteti cauta un chirurg femeie. Din pacate, noi suntem cardiologi, astfel incat nu este fair-play sa exprimam opinia noastra referitor la o afectiune in afara domeniului. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor