Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 mai 2016

Hemoroizi


Am 21 ani si posed hemoroizi de mai mult timp, câtiva ani buni. La medic nu am apelat ca mi-e rusine. Dupa câte am citit sunt hemoroizi interni, dar ma framântă incấ o intrebare... A apărut si o pelicică, de parca ar fi o "codita" mica la anus, ce e aceasta? Poate deranja daca incep relatiile sexuale? Imi cer scuze de limbaj... Nustiu altfel cum sa explic.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, oricat de rusine v-ar fi, trebuie sa mergeti la medic. Puteti cauta un chirurg femeie. Din pacate, noi suntem cardiologi, astfel incat nu este fair-play sa exprimam opinia noastra referitor la o afectiune in afara domeniului. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.