Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 mai 2016

Regurgitare aortica gradul I cu valva aortica tricuspida,cuspe usor ingrosate


Buna ziua. Fiul meu face sport de performanta si in urma unui control de rutina,dorit de noi parintii,(nu in urma constatarii unor simtome sau in urma controalelor EKG efectuate frecvent de copil prin vizita medicala obligatorie,acestea erau f bune),am aflat de aceasta regurgitare aortica gradul I cu valva aortica tricuspida,cuspe usor ingrosate.Copilul nu acepta ca are ceva,iar viata mea este un calvar din acel moment,acum 6 luni. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca exista vre-o interventie prin care inima lui sa aiba functiile unei inimi perfect sanatoase,pentru ca visul si viata lui de sportiv si nu numai, sa fie ca aceea a unui om care nu are nici cea mai mica problema cardio. Va multumesc din suflet si astept cu multa speranta raspunsul dvs. Cu stima si recunostinta, Daniela Constantinescu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Mentionez ca baiatul are varsta de 16 ani si 8 luni si face sport de la varsta de 7 ani.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor