Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


29 mai 2016

Embolizarea fibromului uterin


Buna ziua, pe data de 19 mai mi s-a facut o embolizare a fibromului uterin ( dimensiunea era de 70/30 ) pe data de 21 mai am fost externată cu un tratament medicamentos. Mai exact întrebarea mea este. Este posibil ca dupa aceasta embolizare sa fie eliminat acel fibrom nemaifiind vascularizație? Va întreb acest lucru pentru ca la 9 zile dupa aceasta embolizare am eliminat o formațiune carnoasa cu textura aproape asemănătoare a pieptului de pui ,iar a 10 zi o alta ceva mai mica. Va multumesc anticipat si va urez o zi buna.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, este posibila expulzarea spontana a fibromului la scurt timp dupa procedura, odata cu intreruperea vascularizatiei. Daca fibromul se afla in vecinatatea cavitatii uterine, aproape de col, cu atat mai probabil este. Se va vedea, in orice caz, in cadrul controlului, pe care va sfatuim sa il efectuati la o luna post-embolizare, avand in vedere cele descrise. Felicitari, va merge bine!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.