Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 mai 2016

Embolizarea fibromului uterin


Buna ziua, pe data de 19 mai mi s-a facut o embolizare a fibromului uterin ( dimensiunea era de 70/30 ) pe data de 21 mai am fost externată cu un tratament medicamentos. Mai exact întrebarea mea este. Este posibil ca dupa aceasta embolizare sa fie eliminat acel fibrom nemaifiind vascularizație? Va întreb acest lucru pentru ca la 9 zile dupa aceasta embolizare am eliminat o formațiune carnoasa cu textura aproape asemănătoare a pieptului de pui ,iar a 10 zi o alta ceva mai mica. Va multumesc anticipat si va urez o zi buna.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, este posibila expulzarea spontana a fibromului la scurt timp dupa procedura, odata cu intreruperea vascularizatiei. Daca fibromul se afla in vecinatatea cavitatii uterine, aproape de col, cu atat mai probabil este. Se va vedea, in orice caz, in cadrul controlului, pe care va sfatuim sa il efectuati la o luna post-embolizare, avand in vedere cele descrise. Felicitari, va merge bine!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor