Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 iunie 2016

persistenta de canal arterial


Nepotica mea de 8 ani a fost diagnosticata cu "canal arterial permeabil cu debit mare de sunt". As vrea sa stiu mai multe date despre operatie.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, momentul oportun de inchidere al canalului arterial permeabil este cel in care se constata dilatarea cavitatilor stangi ale inimii. Aceasta afectiune se poate rezolva fie chirurgical, fie prin metoda minim-invaziva, de implant de dispozitiv de tip \"umbreluta\". Metoda minim-invaziva presupune 24 de ore de spitalizare, dureaza in medie 1 ora si jumatate, iar recuperarea este imediata, nefiind necesar repaos sau ingrijiri speciale. Echipa interventionala mai este compusa din Prof. Vasileios Thanopoulos - cardiolog interventionist pediatru si Dr. Silvia Iancovici - ecografist. Prima posibilitate de programare este 09.06.2016.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor