Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


2 iunie 2016

persistenta de canal arterial


Nepotica mea de 8 ani a fost diagnosticata cu "canal arterial permeabil cu debit mare de sunt". As vrea sa stiu mai multe date despre operatie.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, momentul oportun de inchidere al canalului arterial permeabil este cel in care se constata dilatarea cavitatilor stangi ale inimii. Aceasta afectiune se poate rezolva fie chirurgical, fie prin metoda minim-invaziva, de implant de dispozitiv de tip \"umbreluta\". Metoda minim-invaziva presupune 24 de ore de spitalizare, dureaza in medie 1 ora si jumatate, iar recuperarea este imediata, nefiind necesar repaos sau ingrijiri speciale. Echipa interventionala mai este compusa din Prof. Vasileios Thanopoulos - cardiolog interventionist pediatru si Dr. Silvia Iancovici - ecografist. Prima posibilitate de programare este 09.06.2016.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.