Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 iunie 2016

CAP


Bună ziua stimați medici! Sunt mămica unui băiețel de 3 luni diagnosticat cu CAP pe data de 7 iunie 2016 suntem programați la intervenție chirurgicală pe 20 iunie copilul nu va avea împlinite nici 4 luni, sunt un pic stresată că e micuț, aș dori părerea d-stră în această problemă, nu există altă soluție decît cea chirurgicală? Suntem originari din RM, dar avem și cetățenie Română, nu aveți centru și în Galați? Vă aștept cît mai curînd răspunsul, că să știm ce să facem!!! vă mulțumesc anticipat! o zi bună.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti numarul de telefon valabil, ca sa putem comunica. Multumim.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor