Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Prostata marita

Buna ziua, acum cateva zile am facut un consult la un cabinet de nefrologie, si dl. doctor, a constatat ca am prostata la un volum de 94 cm-cubi, deci foarte mare, am facut si niste analize, PSA este 1,02 , Ca tratament mi s-a prescris Omnic Tocas, si Avodart cate o capsula seara din fiecare, timp de trei luni, si apoi sa verificam daca s-a micsorat. Acum intreb care ar fi sfatul dv. in functie de ce v-am relatat ? Am 54 de ani. Va multumesc, si daca va mai trebuie si alte detalii va trimit copii dupa consultatia facuta, cu termeni medicali.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care le-ati efectuat la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Este important ca domnul doctor Rares Nechifor sa studieze investigatiile pentru a va recomanda tratamentul optim. Asteptam investigatiile dumneavoastra. Multa sanatate!