Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 iunie 2016

Prostata marita


Buna ziua, acum cateva zile am facut un consult la un cabinet de nefrologie, si dl. doctor, a constatat ca am prostata la un volum de 94 cm-cubi, deci foarte mare, am facut si niste analize, PSA este 1,02 , Ca tratament mi s-a prescris Omnic Tocas, si Avodart cate o capsula seara din fiecare, timp de trei luni, si apoi sa verificam daca s-a micsorat. Acum intreb care ar fi sfatul dv. in functie de ce v-am relatat ? Am 54 de ani. Va multumesc, si daca va mai trebuie si alte detalii va trimit copii dupa consultatia facuta, cu termeni medicali.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care le-ati efectuat la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Este important ca domnul doctor Rares Nechifor sa studieze investigatiile pentru a va recomanda tratamentul optim. Asteptam investigatiile dumneavoastra. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.