Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 iunie 2016

Prostata marita


Buna ziua, acum cateva zile am facut un consult la un cabinet de nefrologie, si dl. doctor, a constatat ca am prostata la un volum de 94 cm-cubi, deci foarte mare, am facut si niste analize, PSA este 1,02 , Ca tratament mi s-a prescris Omnic Tocas, si Avodart cate o capsula seara din fiecare, timp de trei luni, si apoi sa verificam daca s-a micsorat. Acum intreb care ar fi sfatul dv. in functie de ce v-am relatat ? Am 54 de ani. Va multumesc, si daca va mai trebuie si alte detalii va trimit copii dupa consultatia facuta, cu termeni medicali.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile pe care le-ati efectuat la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Este important ca domnul doctor Rares Nechifor sa studieze investigatiile pentru a va recomanda tratamentul optim. Asteptam investigatiile dumneavoastra. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor